Za scenu na Tašu karte se mogu kupiti i na stadionu

Svi zainteresovani moći da kupe ulaznice za predstave sa repertoara Beogradske letnje scene na blagajni Stadiona Tašmajdan.

Posle višemesečne pauze, sva beogradska pozorišta, teatri iz Srbije i mnoge nezavisne produkcije nastupiće sa svojim predstavama od 25. juna od 20. jula na Beogradskoj letnjoj sceni na Tašmajdanu, a od danas će biti otvoreno još jedno prodajno mesto za ulaznice na samom stadionu, najavlili su organizatori.

Zbog velikog interesovanja i radi bolje komunikacije sa publikom, od danas će biti otvorena i blagajna Stadiona Tašmajdan, na kojoj će svi zainteresovani moći da dobiju informacije i da kupe ulaznice za predstave sa repertoara Beogradske letnje scene.

Blagajna na Stadionu Tašmajdan radiće svakog radnog dana od 11 do 19 časova, a vikendom od 11 do 15 časova.

Kao i do sada, sve ulaznice se mogu kupiti i na blagajnama matičnih pozorišta i elektronskim putem, preko zvaničnih internet stranica svih pozorišta.

Za sve večernje predstave koje počinju u 21 čas, karte koštaju 500 dinara, a za dečije predstave, koje će se održavati od 18 časova, cena karte je 250 dinara.

Prateći uputstva Kriznog štaba grada Beograda, preporuke o zdravstvenoj zaštiti i socijalnoj distanci, scena na Tašmajdanu omogućiće bezbednost kako umetnika i izvođača, tako i publike.

Ukupan kapacitet je od 500 do 700 stolica u gledalištu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *