Na sednici Skupštine o KiM Vučić će učestvovati

Na sednici Skupštine Srbije posvećenoj Kosovu i Metohiji koja će uskoro biti održana,učestvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić,rečeno je Tanjugu u Predsedništvu.

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić za Tanjug izjavio je prethodno za Tanjug da će sednica skupštine o Kosovu i Metohiji biti održana uskoro, verovatno u narednih desetak dana.

„Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će biti pozvan, naravno, a poznato je da se on svakom pozivu skupštine uvek odazivao, govorio otvoreno o svemu i odgovorao na sva pitanja i primedbe“, rekao je Orlić. Naveo je da će se videti da li će na sednicu da dođu i oni koji na sve imaju primedbe. „Videćemo da li će na sednicu uopšte da dođu ili kao i obično samo na kratko da svrate do sale, kad je njihov red za kameru ovi što na sve imaju primedbe i nikakve ozbiljne konsultacije na temu KiM ih očigledno ne zanimaju“, napomenuo je Orlić. Vučić je sinoć rekao da će u narednim danima pozvati sve predstavnike poslaničkih grupa kako bi ih upoznao sa detaljima evropskog plana o KiM, kao i da će se tražiti značajnija uloga parlamenta i Vlade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *