Krstajić saopštio spisak za Svetsko prvenstvo

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je danas spisak od 27 igrača koji će konkurisati za konačan sastav za Svetsko prvenstvo.

Spisak će biti skraćen samo još jednom.

Više nema čekanja, ni nagađanja. Selektor Mladen Krstajić saopštio je u 14 časova spisak reprezentativaca koji će konkurisati za mesto na Mundijalu u Rusiji. Sa tog spiska “otpašće” četiri imena najkasnije do 4. juna.

Spisak:

golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković, Aleksandar Jovanović, Marko Dmitrović.

odbrana: Aleksandar Kolarov, Antonio Rukavina, Milan Rodić, Branislav Ivanović, Uroš Spajić, Miloš Veljković, Duško Tošić, Matija Nastasić, Nikola Milenković.

vezni red: Nemanja Matić, Luka Milivojević, Marko Grujić, Nemanja Maksimović, Dušan Tadić, Andrija Živković, Mijat Gaćinović, Filip Kostić, Nemanja Radonjić, Sergej Milinković Savić, Adem Ljajić.

napad: Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović, Luka Jović.

Reprezentacija Srbije pripremaće se za Mundijal u Austriji, gde će odigrati dve prijateljske utakmice. Rivali će biti Čile (4. juna u 20 časova) i Bolivija (9. juna u 18 časova), a oba meča biće odigrana na stadionu Šturma u Gracu.

Svetsko prvenstvo počeće 14. juna, a Krstajićev tim će u grupnoj fazi igrati protiv Kostarike u Samari (17. jun), Švajcarske u Kalinjingradu (22. juna) i Brazila u Moskvi (27. juna).

Poslednji rok za prijavljivanje konačnog spiska ističe 4. juna. Na njemu će pisati 23 imena.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *