Goran Vesić zamenik gradonačelnika

Na sednici Gradskog odbora SNS-a doneta je jednoglasna odluka da za gradonačelnika Beograda predloži Gorana Vesića.

Ponosan sam na jednoglasnu podršku Gradskog odbora moje Srpske napredne stranke koja me je kandidovala za zamenika gradonačelnika Beograda, naveo je gradski menadžer Goran Vesić.

Za članove Veća predloženi su:Dragomira Petronijevića, Tanju Popović, Steva Marušića, Miloša Dangubića, Gavrila Kovačevića, Zorana Adamovića, Elenu Bilić, Filipa Marjanovića, Prof.dr Fadilja Eminovića, Vojina Vučićevića i Vladimira Jestratijevića.

Kako se navodi u saopštenju, lista „Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd!“ nastavlja odgovornu politiku prema Beogradu i Beograđanima, jer nam je interes građana, ubrzan i ravnomeran razvoj grada na prvom mestu. Od gradonačelnika, zamenika gradonačelnika i članova Veća očekujemo da u narednom periodu predano rade na izgradnji infrastrukture, rešavanju komunalnih problema, i da nikada ne zaborave da su Beograđani na prvom mestu, saopštava SNS.

„Zahvalan sam predsedniku Vučiću na poverenju i podršci. Kandidaturu razumem kao priznanje za dosadašnji rad u Skupštini grada Beograda. Kandidatura je i obaveza za novi tim Srpske napredne stranke na čelu sa dr Zoranom Radojičićem koji će voditi Beograd u narednom periodu i nastaviti da sprovodi započete projekte, da menja i razvija naš grad, kako bi postao bolje mesto za život svih njegovih građana“, naveo je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *