Stefanović: Priština čini sve da oteža Srbima život

„Pokazuju da ne nameravaju da se drže međunarodnih sporazuma, koje su i sami potpisali već da pokažu Srbima na KiM da nisu dobrodošli“, rekao je Stefanović novinarima u Novom Sadu.

On je dodao da se više ni ne nada da će neko iz Evropske unije da reaguje, jer nije bilo ozbiljne reakcije ni kada je Priština uvela takse.

Stefanović: Kruna svega što radimo prethodnih godina

Nebojša Stefanović izjavio je, na polaganju kamena temeljca za izgradnju stanova za pripadnike službi bezbednosti u Novom Sadu da se konačno, na pravi način kruniše sve što se radi prethodnih godina, na inicijativu predsednika Aleksandra Vučić.

Stefanović je rekao da se na ovaj način izražava zahvalnost ljudima od kojih se traži da rizikuju svoje živote, da brane otadžbinu, da na ulici brane našu slobodu.

„Nabavili smo nove unofirme, opremu, nova vozila, povećali plate i sada uradili ono što je najvažnije za njih i njihove porodice – obezbeđujemo im po povoljnim uslovima krov nad glavom“, rekao je Stefanović.

On je zahvalio svim pripadnicima vojske, policije i ostalih službi na svemu što su uradili zemlju.

Nelegalan objekat na Pančićevom vrhu biće srušen

Nesporno je da je objekat na Pančićevom vrhu nelegalan i biće srušen „do poslednje cigle“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

„Objekat će biti srušen do poslednje cigle, do poslednjeg crepa, kao što je država i obećala“, rekao je Stefanović novinarima u Novom Sadu, odgovarajući na pitanje zbog čega ni posle godinu dana od odluke države taj objekat nije srušen.

Ministar u ovom trenutku ne može da kaže kada će to biti učinjeno.

„Taj nelegalan objekat će biti srušen. Ja ne bih sada davao tačan rok, za pet mesec ili godinu dana, da me ne biste opet, ako se baš tad to ne desi, pitali, ali uveravam vas da će to biti učinjeno“, rekao je Stefanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *