U sigurnim rukama je srpski šah

Sponzorski ugovor  potpisali su Šahovski savez Srbije i Energotehnika Južna Bačka! U  nove pobede zajedno!

Šahovski savez Srbije i kompanija Energotehnika Južna Bačka potpisali su sponzorski ugovor koji garantuje dugoročnu saradnju. Predsednik saveza Dragan Lazić i vlasnik poznate kompanije Dragoljub Zbiljić, zajedno sa specijalnim savetnikom za međunarodnu saradnju i sponzorski pul Marijanom Stričevićem, sa velikim zadovoljstvom stavili su potpis na ugovor koji će srpskom šahu pomoći da se vrati tamo gde pripada.

Dragan Lazić, koji je od dolaska na čelo srpskog šaha već pokazao vidljive rezultate, zahvalio se gospodinu Zbiljiću što je prepoznao veliku važnost ovakve saradnje.

– Veliko mi je zadovoljstvo što je Šahovski savez Srbije dobio još jednog velikog sponzora. Zahvalio bih se gospodinu Zbiljiću i njegovoj kompaniji koja nam je izašla u susret. Ubeđen sam da ćemo opravdati poverenje. Put ka uspehu, kojim smo krenuli pre šest meseci, vodi tako što u čitavu priču uključujemo najbolje i uspešne, a takva je firma Energotehnika Južna Bačka, svakako. Savezu tek predstoji mukotrpan rad, ovo je još uvek početak našeg zacrtanog cilja. Slobodno mogu da poručim svim šahistima, da su pred nama osmeh i perspektiva. Spremno je još nekoliko velikih ugovora – rekao je predsednik saveza Dragan Lazić tokom potpisivanja saradnje i dodao:

– Šahovski savez Srbije ima jako bogat program ove godine koji je iznenađujuć i za šahovsku javnost. Zašto je to tako? Jednostavno je, zato što imamo veliku podršku ljudi kakav je gospodin Zbiljić i hvala Bogu pa je takvih sve više. Već sada možemo da zaključimo da je trenutni program neuporediv sa onim koji je ostao iza nas prethodnih godina.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *