SNS sutra odlučuje o izborima?

Maja Gojković predsednica Skupštine Srbije i funkcioner Srpske napredne stranke saopštila je danas da nije još dobila  zvaničan poziva za sastanak najšireg rukovodstva SNS na kome će, kako mediji prenose, biti reči i o vanrednim izborima.

Čekam da dobijem zvaničan poziv za sastanke i o svemu ćemo obavestiti sigurno i javnost”, rekla je Gojković za televiziju Pink.  Ona je najavila i skoru raspravu o Kosovu i Metohiji u parlamentu i dodala da se o tome dogovorila sa predsednikom i premijerkom, Aleksandrom Vučićem i Anom Brnabić.

“Večernje novosti” prenose u današnjem izdanju da je vrh SNS zakazao za utorak, 16. april sednice Predsedništva, proširenog sastava Izvršnog odbora i Glavnog odbora koje će biti održane u Sava centru u Beogradu kada će se razmatrati mogući odgovor na pritisak opozicije, a moguća je i odluka o vanrednim izborima.

Kako list navodi, naprednjaci su za taj partijski skup rezervisali sve sale Sava centra i planiraju da okupe 7.000 članova. Sve sednice će biti javne i prenošene na video bimovima u holovima Sava centra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *