Pet predstavnika Srbije danas na terenu

Danas je drugi dan teniskog turnira u Njujorku,pet tenisera Srbije biće danas na terenu.

Za plasman u drugo kolo Ju-Es opena, uz Aleksandru Krunić našu jedinu predstavnicu u ženskoj konkurenciji, boriće se Novak Đoković, Laslo Đere, Filip Krajinović i Viktor Troicki.

Prvi će na teren broj osam izaći Laslo Đere na duel sa Argentincem Leonardom Majerom u 17 časova.

Ostali naši predstavnici igraju druge mečeve po rasporedu na ostalim terenima.

Naš najbolji teniser Novak Đoković, koji ima dve tutule na ovom turniru, sastaje se sa mađarskim teniserom Martonom Fučovićem na terena „Artur Eš“. Na tom terenu takmičenje počinje u 18 časova po srednjoevropskom vremenu a meč Đokovića i Fučovića je drugi po rasporedu.

Naša jedina predstavnica u ženskoj konkurenciji Aleksandra Krunić sastaje se sa Švajcarkinjom Timeom Bačinski. Taj duel je drugi na programu terena broj devet, na kom program počinje od 17 časova.

Posle njih na teren će izaći Filip Krajinović i Australijanac Metju Ebden. Viktor Troicki se sastaje sa Amerikancem Tenisom Sandgrenom u drugom meču na terenu broj 11. Na tom terenu mečevi počinju u 17 časova po našem vremenu.

Za naše teniser turnir u Njujorku je dobro počeo pobedom u prvom danu Dušana Lajovića koji je posle preokreta savladao Damira Džumhura sa 3:1 u setovima 3:6, 6:1, 6:3, 6:4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *