Od danas u prodaji ulaznice za „Adria Tour“

Organizatori su saopštili sa danas u 12 sati počinje prodaja ulaznica za regionalni teniski spektakl „Adria Tour“.

Prodaja će se vrši preko sajta http://www.tickets.rs kao i prodajnih mesta Ticket Vision-a, a cene su više nego popularne.

Tako će svako ko u Beogradu želi da na delu vidi najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića morati da izdvoji 600 dinara, koliko košta karta za dnevni termin za subotu ili nedelju, odnosno za celodnevni program u petak, dok je večernji program tek nešto skuplji – 800 dinara.

Odluku o povoljnoj ceni ulaznica doneo je organizacioni tim „Adria Tour“ događaja, na čelu sa direktorom Đorđem Đokovićem, pre svega kako bi omogucio ljudima koji iskreno vole sport da budu u prilici da uživaju u jednom ovakvom turniru.

„Odluka za cene nije bila laka jer smo morali mnogo toga da uzmemo u obzir, a narocito tešku situaciju zbog koronavirusa. S obzirom na to da je ovo humanitarni događaj i da sredstva idu u dobrotvorne svrhe, kao što su programi ranog razvoja naše dece koje sprovodi fondacija Novak Đoković, izabrali smo da ponudimo povoljne cene“, rekao je Ðorđe Ðoković.

Kako kaže, vodili su se time da četvoročlana porodica može da priušti dolazak na turnir i da uživa u partijama nekih od najboljih tenisera na svetu, kao što su Novak, Dominik Tim, Aleksander Zverev, Grigor Dimitrov, srpksi asovi Viktor Troicki, Dušan Lajović, Filip Krajinović…

„Ukupno ih je sedmorica, dok ce osmi ucesnik beogradskog izdanja „Adria Tour“ to mesto steći kroz TSS Tour koji se igra u nedelji pre“, ističe Ðoković.

Bezbednost posetilaca i ucesnika događaja je prioritet svih na „Adria Tour“ događaju.

„Mi kao organizatori najviše od svega brinemo i vodimo računa o bezbednosti, bez obzira na to što su trendovi takvi da se svaki dan smanjuje broj obolelih od korona virusa. Ne želimo da se bilo ko oseća nebezbedno kada dođe na događaj. Zbog toga svaki gledalac ce na ulazu dobiti zaštitnu masku, dezinfikaciona sredstva će biti rasporedena svuda po centru, i takodhe pre početka i posle završetka svakog sportskog dogadaja vršice se dezinfekcija celog centra“.

U petak je obezbeden celodnevni program, koji pocinje od 12 sati sa ženskim finalom TSS Tour-a, posle čega na red dolazi muško finale, čiji pobednik stiče pravo igranja na „Adria Tour“.

Od 16 sati po rasporedu su druga iznenajdenja i zanimljvosti za publiku, u čemu će centralno mesto imati Novak Đoković.

U subotu se igraju mečevi u dva termina, baš kao i u nedelju, a najbolji teniser sveta, pod uslovom da stigne do finala, bice učesnik u svakom od njih.

„Očekujemo jedan veliki i sjajan spektakl od petka do nedelje, koji ce se prenositi u regionu na Sportklubu, dok ce slika sa TC Novak ići još u preko 100 zemalja sveta. Ponosni smo na to što smo obezbedili jedan ovakav dogadaj, iako nije bilo nimalo lako sve organizovati u roku od par nedelja koliko smo imali na raspolaganju“, rekao je Ðoković i dodao da je Izazov bilo i obezbedivanje dolaska velikih teniskih imena, ali je tu Novak odradio veliki posao.

„Sa druge strane, želim da napomenem da igrači dolaze besplatno i svi su se odrekli nagradnih fondova u korist humanitarnih organizacija po svom izboru. Svesni su koliko je pomoć širom sveta potrebna. To su sve sjajni momci i njima je bilo sasvim dovoljan argument to što se neko kao što je Novak angažovao za tako veliki dogadaj.“

Đoković veruje da turniri u okviru „Adria Tour“ opravdati očekivanja publike i sportske javnosti, kako u Beogradu, tako i u ostalim gradovima širom regiona.

„Celokupna ideja o „Adria Tour“ je izvanredna, posebno u trenucima kada nema sportskih dogadaja. Drago nam je što cemo biti prvi, ili medu prvim sportskim dogadajima na svetu sa publikom, čime ćemo da otvorimo sportski svet“, zaključio je Đoković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *