„Noć knjige“ od 8.juna

Manifestacija „Noć knjige“ održaće se od 8.juna na 55 lokacija u 26 gradova u Srbiji i regionu ,najavila je izdavačka kuća „Laguna“.

Ovo će biti osamnaesta regionalna „Noć knjige“ koja će se održati u „Laguninim“ klubovima čitalaca i knjižarama „Delfi“ od 17 sati do ponoći, a regionalni karakter manifestaciji daju „Lagunini“ klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

„Laguna“ je na svoja izdanja obezbedila popuste 25 posto za kupovinu jedne knjige, 30 posto za dve knjige, 35 posto za tri knjige i 40 posto za kupovinu četiri i više knjiga.

Popust na knjige drugih izdavača i na strana izdanja biće 20 posto, a gift asortiman biće snižen za 10 posto.

„Noć knjige“ je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Beogradu, Srbiji i regionu.

Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati „Lagunine klubove“ čitalaca i knjižare „Delfi“ poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca, čiji broj raste iz godine u godinu.

Manifestaciji su se i ove godine priključile brojne biblioteke iz Srbije koje će organizovati posebne programe za čitaoce.

Čitaoci će imati prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima, a prijatelji manifestacije su spremili brojne i raznovrsne poklone za sve koji budu učestvovali u „Noći knjige“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *