I do 50 odsto ušteda za putnike Er Srbije

Pod nazivom „Flight Paš“ (Propusnica za let) Er Srbija je pokrenula projekat kako bi putnicima omogućila da po najpovoljnijim cenama uplate više letova unapred.

U saopštenju Er Srbije navodi se da kupovinom propusnice za let putem zvaničnog sajta nacionalne avio-kompanije, putnici mogu ostvariti uštedu i do 50 odsto, pravljenjem svoje personalizovane grupe unapred plaćenih letova.

Novi koncept omogućava kupovinu minimum četiri avio-karte unapred sa zagarantovanom cenom i destinacijom, a koje se mogu iskoristiti kad god putnicima odgovara, što predstavlja značajnu pogodnost, naročito za kompanije.

Propusnicu za let putnik može deliti i sa članovima porodice i prijateljima, a dodatnu prednost predstavlja mogućnost plaćanja u ratama.“Potrebe naših putnika predstavljaju prioritet kojim se vodimo u poslovanju pa smo želeli da im pružimo slobodu da sami kreiraju ponudu koja im najviše odgovara. Kupovinom većeg broja propusnica, u prilici su da ostvare i viši nivo uštede“, kaže Zoran Radosavljević, viši menadžer putničkih i distribucionih sistema Er Srbije.

Dodaje da će Er Srbija, kao i do sada, nastaviti da radi na tome da putnicima uvek pruži više i da kreira za njih dodatne vrednosti.

Prilikom kupovine propusnice za let, putnik može da bira između jedne ili više grupisanih destinacija, ekonomske ili biznis klase, “Light”, “Standard” ili “Comfort” tarife, datuma putovanja sa ili bez restrikcija, kao i brojnih drugih parametara.

Propusnica za let može da važi za najviše 30 putnika, i to minimalno za četiri, a maksimalno za 100 putovanja.

Uvođenjem aktivacije „Propusnica za let“, Er Srbija je stala rame uz rame sa vodećim svetskim avio-kompanijama poput Britiš ervejza, Er Fransa i drugih koje svojim putnicima nude usluge ovog tipa, navodi se u saopštenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *